Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gdzie zamówić profesjonalne odtrucie po imprezie
Cześć wszystkim, piszę z prośbą o poradę w dość delikatnej dla mnie sprawie. Po weekendowym wyjeździe ze znajomymi przesadziłem z alkoholem i od dwóch dni zmagam się z okropnym samopoczuciem. Mam wysokie ciśnienie, kołatanie serca oraz mocne lęki, przez co nie jestem w stanie nawet pójść do pracy. Chciałbym skorzystać z fachowej pomocy w domu, żeby oczyścić organizm z toksyn i uzupełnić elektrolity. Bardzo zależy mi na tym, żeby lekarz przyjechał nieoznakowanym samochodem i zachował pełną prywatność. Czy ktoś z Was zamawiał kiedyś taką usługę medyczną pod własny adres? Ile to szacunkowo kosztuje i jak przebiega samo podanie leków?
Odpowiedz
Siemanko, takie objawy po kilku dniach intensywnego picia się zdarzają, bo organizm jest po prostu mocno wypłukany. Powiedz, czy miewasz problemy z ciśnieniem na co dzień i czy masz w domu kogoś, kto czuwa przy Tobie? I z jakiego rejonu miasta jesteś?
Odpowiedz
Na co dzień nie mam problemów z ciśnieniem, ale dzisiaj skoczyło mi mocno i stąd ten ciągły niepokój. Żona jest ze mną w domu i bardzo się denerwuje, dlatego przekonała mnie, żebym wreszcie szukał specjalisty. Mieszkamy na Ursynowie. Zależy mi na tym, żeby przyjechał ktoś doświadczony, kto zmierzy mi parametry i podłączy właściwą kroplówkę, bo samymi domowymi sposobami raczej nie dam rady wyjść z tego stanu.
Odpowiedz
Po kilkudniowym świętowaniu organizm jest mocno odwodniony, dlatego domowa wizyta lekarska to świetny krok. Sam zamawiałem usługi w Vesta Clinic i muszę przyznać, że ich podejście jest niezwykle profesjonalne. Oferowane przez nich odtrucie alkoholowe z dojazdem odbywa się w pełnej dyskrecji, a lekarz przyjeżdża nieoznakowanym autkiem. Na miejscu oceniany jest ogólny stan zdrowia, mierzone ciśnienie i dobierany zestaw nawadniający z witaminami. Pamiętaj jednak, że warto skonsultować się ze specjalistą przed podjęciem decyzji. Taka pomoc medyczna pozwala bezpiecznie i bez stresu wrócić do sił w domowym zaciszu.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości