Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jaki wybrać?
#1
Naczytalam się już o tych olejach... ale nadal nie wiem na jaką firmę w 100% postawić. Nierafinowany, naturalny, czysty. Cena nie ma znaczenia. Jakie firmy możecie polecić z czystym sumieniem?
Odpowiedz
#2
Najlepiej wybierać ten nierafinowany, tłoczony na zimno, wtedy nie jest on pozbawiony swoich naturalnych właściwości odżywczych
Odpowiedz
#3
jak masz wątpliwości to przeczytaj, opisują tu czym kierować się przy wyborze oleju kokosowego https://www.spirulina.pl/rosliny-swiata/...ybrac.html
Odpowiedz
#4
ja w kuchni stosuję ten bez zapachu i posmaku kokosa i też się sprawdza dobrze Smile
Odpowiedz
#5
ja stosuję ten bezzapachowy, w sumie w kuchni sprawdza się dobrze Smile
Odpowiedz
#6
Wybór zależy od potrzeb, czasem lepszy jest rafinowany a czasem nierafinowany.
Odpowiedz


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości